Despre noi


“Cel mai important este nu ceea ce oferim oamenilor, ci ceea ce trezim in ei” Jacques Salome

Asociatia Schimbare Pozitiva

îşi propune să ofere o nouă perspectivă asupra vieţii şi să readucă pe oameni pe drumul lor printr-o schimbare pozitivă.

Viziunea Asociaţiei este de a fi unica organizaţie cu acoperire naţională care oferă un loc de întâlnire şi împărtăşire dintre cei care oferă servicii în domeniul dezvoltării personale şi cei care caută o schimbare pozitivă.

Misiunea Asociaţiei este de a fi alături de oameni şi de a-i ghida într-un moment în care aceştia simt că s-au rătăcit, prin crearea unui cadru de întâlnire şi împărtăşire de informaţii şi experienţă, locul de întâlnire dintre cei care DEJA au făcut o schimbare şi cei care VOR să facă o schimbare în viaţa lor.

Atunci când vrei să faci o schimbare sau atunci când schimbarea „vine peste tine”, noi îţi oferim o altă perspectivă. Indiferent dacă este vorba de o schimbare în planul personal sau profesional, în noi vei avea parteneri de încredere.

Schimbarea vine în viaţa ta pentru că te-ai rătăcit şi ai luat-o pe un drum care nu era drumul TĂU. Noi te vom ghida să revii pe acel drum, să dai norii la o parte şi să îţi trăieşti cu adevărat viaţa, viaţa TA nu a celor din jurul tău.

Considerăm că tu eşti special, unic, deosebit, minunat şi meriţi să ai parte de tot ce e mai bun şi mai frumos în viaţă. Alături de noi îţi descoperi resursele, îţi dezvolţi potenţialul şi atingi obiective îndrăzneţe.

Suntem aici pentru TINE, suntem cei care te pot conduce spre împlinirea celor mai îndrăzneţe vise.

8Vino în comunitatea Schimbare Pozitivă!

Detalii și înscrieri aici: http://schimbarepozitiva.ro/membership-in-comunitatea-schimbare-pozitiva/

 Proiecte:

3SERILE POZITIVE sunt seri de socializare și încărcare cu energie pozitivă
Asociaţia Schimbare Pozitivă îţi oferă un cadru de întâlnire şi socializare cu discuţii conduse de speakeri cu experiență în domeniu. Este locul unde îți iei porția de energie pozitivă.
Cu siguranţă fiecare dintre noi a simţit la un moment dat nevoia de a găsi niște răspunsuri la o anumită problemă și i-ar fi prins bine să interacționeze cu cineva care a depășit o situația asemănătoare și care îl poate inspira. Noi îți oferim șansa de a fi în preajma unor oameni care te vor impulsiona spre a avea viața pe care ți-o dorești.Lasă-te inspirat și cu siguranță te vei regăsi.
Serile Pozitive se desfășoară în acest moment în Cluj-Napoca, București, Satu Mare și Iasi.
Detalii aici: http://schimbarepozitiva.ro/seri-pozitive/

 

smGRUPURI DE SUPORT
Găsește-ti jobul pe care ți-l dorești: http://schimbarepozitiva.ro/gaseste-ti-jobul-pe-care-ti-l-doresti-cluj-napoca/

Grup de support pentru cei care se simt singuri:http://schimbarepozitiva.ro/nu-e-nimic-in-neregula-cu-tine-grup-pentru-cei-singuri-2/

 

11CALENDARUL MOTIVATIONAL
Asociația Schimbare Pozitiva împreună cu Welsyn Media vă prezintă un produs exclusiv în România, calendarul motivațional săptămânal 2014! Pentru această ediție, a 4-a, a calendarului am colaborat cu F64 care ne-au ajutat să găsim cele mai expresive poze.
Este un calendar săptămânal în care găsiţi în fiecare zi resursele motivaţionale de care aveţi nevoie pentru a evolua si a privi viata dintr-o perspectiva pozitiva.
Detalii si comenzi aici: http://schimbarepozitiva.ro/calendar/

 

baza - CopyAbonează-te la newsletter-ul nostru să te ținem la curent cu toate activitățile noastre:  http://schimbarepozitiva.ro/