Invitati 1


Virginia-Fetinca-Upperself-670x287     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Viginia Fetinca

Suntem ființe fragmentate de suferină, de gânduri și emoții contradictorii. Imaginați-vă că în copilărie suntem toți un vas frumos și întreg, plin de iubire care, din cauza traumelor și a unui mediu familial disfuncțional, ne cade din mâini și se sparge în mii de fragmente

citește mai mult>>

 

Poza-Delia-Muresan-618x1024

Delia Muresan

Am deosebita onoare de a avea o misiune specială în această viață: aceea de a fi ghidul oamenilor spre sufletul lor. Zilnic învăț de la fiecare persoană cu care interacționez.

citește mai mult>>

rita muresan

 

 

 

 

 

 

 

 

Rita Andreea Muresan

Practician în Terapia cu Ingerii – gradul 2 avansați, Practician Angel Mediumship, 6 grade inforenergetică, 3 grade reiki, inițiere shamanică Peru, Cursant Cursul de Miracole, seminar Theta Healing, Conferința Sal Rachele și Fondatorii din dimensiunea 12, Curs Schimbă-ți Scrisul.

citește mai mult >>

poza hedi 

Dr. Heidi Hoka

Hedi Hoka este doctor în psihologie, psiholog specialist în dezvotare personală, antreprenor și autor de cărți inspiraționale cu o abordare moderna și realistă. Personalitate optimistă, deschisă, umană și cu adevărat implicată în artă de a oferi ajutor specializat, Hedi este profesionistul care duce dezvoltarea personală la un alt nivel în țara noastră.

citește mai mult >>

 www.ovi.photo-6283 - Copy

Raluca si Daniel Rusu

Suntem un cuplu care a trecut printr-un proces de conștientizare și vindecare împreună. Suntem într-o continuă învățare și evoluție individuală, dar și în cuplu.

citește mai mult >>

cistina varo

Cristina Varo

Imi imaginez că atunci când venim în lume primim fiecare o pânză albă pe care urmează să o pictăm până la finalul vieții, ca semn al trecerii noastre pe acest pământ.

citește mai mult >>

maria timuc

Maria Timuc

Cartea mea de căpătâi este Biblia și, în mod special, Noul Testament, care mi s-a revelat în mod miraculos când aveam 24 de ani. Călăuza sufletului meu este Iisus Hristos.Cartea care mi-a provocat – practicând lecțiile sale – o creștere a nivelului de energie, nemaintâlnită până atunci, a fost ”Un curs în Miracole”, scrisă de doi psihologi americani, Helen Schucman și William Thetford

citește mai mult >>

valeriu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Valeriu Mihai Pănoiu

Primele două noțiuni de bază pe care le predau la cursurile mele de astrologie sunt: 1. Astrologia nu este despre viitor, ci despre trecut. 2. Principalul merit al astrologiei este acela de a ne ajuta să înțelegem de ce ni se întâmplă ceea ce ni se întâmplă (sau de ce nu ni se întâmplă).

citește mai mult >>


Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

One thought on “Invitati